dcsimg H&Hs Kvalitetsplatform er landet på skoleområdet - Kommer snart til dagtilbud - HJERNEN&HJERTET - Ramboll
 
|
HJERNEN&HJERTET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H&Hs Kvalitetsplatform er landet på skoleområdet - Kommer snart til dagtilbud

18 kommuner udarbejder i disse måneder kvalitetsrapporter i Hjernen&Hjertets nye Kvalitetsplatform. Kvalitetsplanformen er en helt ny og mere dynamisk måde at arbejde med de data som findes i Hjernen&Hjertet, STILs datavarehus og de kommunale grunddatasystemer.

 

Ud over at gøre de lovpligtige kvalitetsrapporter mere relevante og levende, hjælper Kvalitetsplatformen med at bringe resultater og analyser i spil i dialogen mellem den kommunale administration og de enkelte skoler omkring en fælles forståelse af data og samarbejdet omkring udviklingen af kvaliteten på skoleområdet.

Alle elementer i kvalitetsarbejdet håndteres og opbevares inde i systemet, så man altid bygger videre på det allerede igangsatte. Med kvalitetsplatformen bliver det lettere at holde fokus på den systematiske og løbende opfølgning på indgåede aftaler.

Kommunerne har med Kvalitetsplatformen fået en helt ny og mere dynamisk adgang til egne data og kan på den baggrund gøre den lovpligtige kvalitetsrapport til en relevant og integreret del af den løbende samtale mellem forvaltning, skoleleder og fagprofessionelle omkring indsatsområder og udviklingspotentialer i udviklingen af grundskolen.

Arbejdet er i gang og kommunerne er ved at afklare, hvilke datakilder, der er vigtige for netop deres arbejde med data.

Du har mulighed for at høre mere om Kvalitetsplatformen eller få adgang til at afprøve den ved at kontakte Birgit Munk på mail: bimn@ramboll.com eller tlf.: 5161 2094.

 

 

© HJERNEN&HJERTET - Ramboll  -  www.hjernenhjertet.dk  -  printet 
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll